BASIC TOPP

New in! Jeg har designet en basic topp som er superenkel å sy! Toppen ble skapt av noe stoffrester jeg hadde igjen fra et tidligere syprosjekt. Du trenger altså ikke mye stoff, som igjen gjør at toppen blir ganske så rimelig 🙂 Den er kul og feminin og er fin å bruke til varme sommerdager og fest.

Mønsteret kan bestilles via nettbutikken www.sydetselv.no

Topp/Sydetselv  Bukse/BIK BOK  Sko/Mango

Se fremgangsmåte HER.

#sy #topp #basic #sydetselv #mote #diy #fashion #trend ​
 

Fremgangsmåte til basic topp

SY DET SELV 
   by tyvoll

Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.

FREMGANGSMÅTE:

1. Forstykket og bakstykket er lik. Legg for og bakstykket med vrangsiden mot hverande og sy en søm i hver side. Jeg har brukt overlockmaskin til å sy fine kanter rundt ermegapene. Du kan også sy på kantbånd. Ved kantbånd: Sy dette på før du syr sammen for og bakstykke.

2. Sy på “halsen”/kantbånd. Brett båndet dobbelt med rettsiden mot hverandre og sy en søm. Vreng båndet slik at rettsiden kommer ut. Sy sammen endene med rettsiden mot hverandre slik at du får en sirkel. 

3. Fest båndet til for og bakstykket med rettsiden mot hverandre. Sy en søm over.

4. Til slutt kan du brette opp kanten på toppen og sy en søm over for å få en fin kant.

RESULTAT:

BLOMSTERPRINT

En av de store trendene i år er klær med blomsterprint. Derfor har jeg sydd “kjole med stropper” i et superfint stoff med blomster på. Kostet kun 149 kr! Stoffet heter “Scuba” som er litt tykt. Kantene rakner ikke, så derfor slipper jeg å legge opp kantene nederst på kjolen. Mindre arbeid! Denne kjolen er kjempefin for en nybegynner å sy. Mønsteret får du kjøpt på www.sydetselv.no.

Kjole/Sydetselv (149 kr)  Sko/Zara

Se fremgangsmåte HER.

#sy #kjole #sydetselv #vår #sommer #mote #diy #hobby #bytyvoll