Sommer snart?

På denne årstiden begynner de fleste nordmenn å lengte etter sommeren. Mens du venter kan du jo alltids forberede sommergarderoben? Denne jumpsuiten har en enkel fremgangsmåte og du finner mønsteret i nettbutikken www.sydetselv.no.
Den er litt løs/oversized i overdelen og lengden på shortsen kan du selvfølgelig bestemme selv! Kanskje du vil ha bukse istedet for shorts og? Mulighetene er mange 🙂

Jumpsuit/Sydetselv

Se fremgangsmåte HER.

#sy #jumpsuit #sydetselv #mote #diy #trend #hobby

EN BLUSE – TO STILER

Sy din egen bluse til en billig penge! Denne blusen kostet kun 100 kr. Prisen er alt ettersom hvilket type stoff du velger. Striper er alltid en sikker vinner, da det er tidløst og passer til det meste. Blusen kan selvfølgelig kombineres med både bukse og skjørt, og vips så har du to forskjellige stiler!

Skjørt/Zara

Bluse/Sydetselv (100 kr) Bukse/Sheinside

Se fremgangsmåte HER

#sy #sydetselv #bluse #trend #mote #stil #hobby #style

 

OVERLOCK BROTHER 4234D

Jeg har tidligere publisert dette innlegget, og nå gjør jeg det igjen som en påminnelse om at tilbudet fortsatt gjelder! 🙂

Jeg har nemlig vært så heldig å få tak i overlockmaskinen Brother 4234D fra www.syglede.com! Jeg har lenge hatt en overlockmaskin på ønskelisten, da den gir klærne et profesjonelt utseende. Jeg er helt “blank” når det kommer til overlock, men takket være en CD med instruksjoner på hvordan maskinen brukes, ble det lekende lett! Jeg har testet overlock’en på stoffprøve, og gleder meg til å starte med å sy klær med denne maskinen.

Maskinen koster 5 995 kr, men med rabattkoden “blogglykke” vil du få 250 kr avslag på denne maskinen. De 10 første kjøperne vil også få med et forlengerbord til en verdi av 890 kr (se lenger ned i innlegget for bilde).

Maskinen kutter stoff mens du syr og stoffrestene havner i kassen som du kan koble til maskinen når du syr.


Innside av plagget.

Utside av plagget.

Forlengerbord som kan kobles til maskinen.

Forlengerbordet har også oppbevaringsplass til sytråder og div. syutstyr.

#sydetselv #syglede #reklame #overlock #brother4234D #sy

TROMPETERMER

Genseren er klassisk, feminin og basic. Detaljene på ermene gir genseren det litte ekstra og kan løfte et hvert antrekk. Passer til både hverdags og fest!

Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt via nettbutikken www.sydetselv.no eller via [email protected]

Genser/Sydetselv (120 kr)

Se fremgangsmåte HER.

#sydetselv #sy #genser #trompetermer #diy #mote #hobby #fashion

Høy hals + åpen rygg = sant

Høy hals har vært i motebildet lenge. Det gir en klassisk look, men for å gi genseren det lille ekstra har jeg valgt å gi genseren en åpen rygg. Genseren viser mye hud på ryggen, men er likevel tildekkende.

Send mail til [email protected] for bestilling av mønster.

Genser/Sydetselv  Bukse/H&M

Jeg har dessverre ikke bilder av fremgangsmåten til denne genseren, men oppskrift følger selvfølgelig med i mønsterpakken 🙂

#sydetselv #sy #diy #mote #fashion #hobby #trend