2014 – TILBAKEBLIKK

I 2013 var begge to helt blanke når det kom til det å sy. Men, ved litt hjelp av mønster og en telefon eller to til a’ mor, tok det ikke så lang tid før plaggene ble slik de skulle. Etter hvert som vi har fått mer erfaring, har det ført til at vi også har utfordret oss selv på litt større prosjekter. Det har blitt en slags “shoppestopp”. I stedet for å handle klær i butikken, har vi heller forsøkt å sy det selv. Det pga at det er gøy å sy egne klær og beste av alt; det er billig! Her er et lite tilbakeblikk på noe av det vi har sydd i 2014.

Bluse/HER Jakke/HER

Cardigan/HER Kjole/HER

Kåpe/HER Kjole/HER

KjoleHER Kaftan/HER

Regnjakke/HER Genser/HER

#sydetselv #sy #diy #hobby #2014 #tilbakeblikk #inspirasjon #klær #mote #fashion #trend #style #outfit #antrekk #shoppestopp #billig #inspo

DIY – Nattbord

Har du lyst på et nattbord, men finner ikke akkurat det du har sett for deg? F. eks i riktig farge? Gjør det selv, da vel! 🙂 Ikea har nattbord i ubehandlet furu. Jeg har kjøpt et slikt til soverommet mitt og malt det i svart og byttet ut treknotten med ny knott fra Kremmerhuset. Så, lag ditt eget nattbord med ønsket farge og gi den en ny knott som prikken over i’en. Malingen er fra Jotun.

FØR:


Nattbord/Ikea (349 kr)

ETTER:

#sydetselv #diy #nattbord #ikea #kremmerhuset #jotun #interiør #hobby #kreativ #maling #farger

Kjole

Jeg har sydd en kjole med lange ermer. Den har en enkel fremgangsmåte og veldig grei å starte med dersom du ikke har sydd før. Sleng over en jakke og ta på et smykke for å pynte opp det enkle antrekket 🙂

Kjole/Sydetselv (70 kr) Jakke/TOPSHOP Smykke/BIK BOK

– Se fremgangsmåte HER (Denne fremgangsmåten viser med korte ermer)

#Sy #kjole #sydetselv #diy #krativ #hobby #fashion #trend #style #mote #minmote #klær #enkel

Godt nyttår!

Godt nyttår til dere! Håper jula og nyttårsfeiringen har vært fin. På nyttårsaften ble bordet dekket med chenille, da det både er fint og billig! Koster kun 24 kr per meter. Jeg tok 3 meter per bord og en duk kostet da 69 kr. Stoff & Stil har mange forskjellige farger og de passer kjempefint til borddekking til diverse festligheter.

Duk/Stoff & Stil

– Artikkelnummer: 250022

#sy #sydetselv #diy #hobby #stoffogstil #kreativ #duk #nyttår #fest #borddekking #party