Fremgangsmåte for buksedress

SY DET SELV 
   by tyvoll

Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.

FREMGANGSMÅTE:

Nr. 1 (forstykket og bakstykket til topp) klippes 2 ganger, nr. 2 (innlegg til topp) klippes 2 ganger, nr. 3 (bukse) klippes 2 ganger, nr. 4 (stropp) klippes 2 ganger.1. Legg innlegg til forstykket  med rettsiden mot forstykket og sy en søm over. Gjør det sanne med bakstykket  
2. Legg forstykket og bakstykket med rettsiden mot hverandre og sy en søm i hver side.3. Brett stroppen dobbelt med rettsiden mot hverandre. Sy en søm. Vreng stroppen.

4. Fest stroppene til toppen med nåler. Sy en søm over.
5. Brett hvert buksebein dobbelt med rettsiden mot hverandre og sy en søm fra buksekanten nederst på beinet og opp mot spissen (skrittbuen). Stopp der – det skal ikke sys helt opp.

6. Fest skrittbuen sammen med nåler. Deretter vrenger du det ene buksebeinet ned i det andre buksebeinet. Buksen skal da ha vrangsiden av buksen ut. Sy en søm over skrittbuen.
7. Sy buksen og overdelen sammen med rettsiden mot hverandre.8. Ta et strikk og sy sammen som en ring. Ta mål rundt midjen din, men noe strammere. Sy strikket i sømmen på innsiden av jumpsuiten.9. Brett opp kantene på buksebeinet og sy en søm over for å få en fin kant. Dersom stoffet ikke rakner, er det ikke nødvendig.

Resultat:


Buksedress/Sydetselv

4 kommentarer
  1. Det er ikke mulig å komme inn på sydetselv.no å kjøpe mønsteret. Det kommer bare opp at en må logge inn?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg