Fremgangsmåte for kjole med stropper

SY DET SELV 
   by tyvoll

Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til [email protected]

Kjolen syes kun i stretchstoff. Dersom du ønsker å sy den i et stoff uten stretch, må du legge inn glidelås.

FREMGANGSMÅTE

Du trenger:
– 1, 5 meter stoff

1. Start med to av skjørtdelene (nr. 1) og legg de med rettsiden mot hverandre og sy en søm. Deretter ?bygg på? videre med neste skjørtdel. Til slutt er alle delene sydd sammen til et skjørt. For en fin kant nederst på skjørtet, brett opp og sy en søm over. Dersom stoffet ikke rakner, trenger du ikke å legge opp kanten.

2. Sy sammen overdelen (nr. 2 og 3). For å få en fin kant, klipp til et skråbånd og sy øverst på kanten av hver del før du syr toppen sammen. Se hvordan du syr på skråbånd HER. Du kan også brette ned kanten og sy en søm over.

Når du har sydd på skråbånd eller lagt ned kanten, legg delene med rettsiden mot hverandre og sy en søm i hver side som vist over til høyre.3. Brett overdelen over åpningen til skjørtet med rettsiden mot hverandre. Fest med nåler og sy en søm over. Skjørtet og toppen er nå en kjole.4. Stroppene (nr. 4): Brett stroppen dobbel, slik at den ligger med rettsiden mot hverandre. Sy en søm helt ytterst på kanten. Stryk den med strykejern og vreng. Fest stroppene der du ønsker å ha den på kjolen med nål. Sy en søm over.

Resultat:

 

1 kommentar
  1. Hei. Er litt grønn på dette. Det jeg lurer på er det mønsteret til den kjolen over her. Finner ikke noe nr på den . Har du dette stoffet og?
   Er det her jeg bestiller? Hva koster det?
   Hilsen Laila.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg