Sy babyrede med ugler

Jeg har sydd et babyrede til en venninne som venter en gutt! De er fine å ha i vognen, senga, i lekegrinden eller å ha med seg om man skal bort. De tykke kantene gjør at babyen ligger lunt og trygt. Nederst på babyredet er det et snøre som er knytet som en sløyfe. Denne regulerer du selv etter hvor stramt du vil ha det. Etter som babyen blir lengre, kan snørene åpnes.
Babyredet kan vrenges slik at begge sider kan brukes.

Babyrede/Sydetselv (ca. 450 kr inkl. stoff, vatt, snørestopper og kantbånd)

– Stoff fra Stoff & Stil
– Se fremgangsmåte HER
– Bomull lys blå med ugler (Bomull 100%), artikkelnummer: 841961
– Bomullslerret, marine (Bomull 100%), artikkelnummer: 4223

#sy #babyrede #sydetselv #diy #babynest #baby #boy #gave #ide #hobby #inspirasjon #gift #inspo

7 kommentarer
  1. Kjempefin 🙂 Elsker de uglene 😀 Har det samme i rosa som også skal bli nest.
   Har sydd en del babynest selv, men tror aldri det har kostet så mye. Et tips hvis flere ser dette er å kjøpe billige puter på jysk, klippe opp og bruke fyllet til sidene. De billigste de har koster ofte 30 kr på tilbud og det er nok til et nest. Vet ikke hvor mye vatt koster på stoff og stil, men vil tro det er det som trekker opp prisen?

  2. Hei – jeg skal snart i gang og sy et babyrede til min jente som kommer til sommeren. Jeg har handlet mønster fra stoff og stil og skal (så snart jeg får bestemt meg) handle stoff. Men jeg lurer på hvor mye vatt dere bruker i et babyrede? Hvor mye gikk med til denne f.eks? Og hvor langt skråbånd bør man ha?
   Setter pris på svar 🙂

  3. Benedicte: mener jeg kjøpte 2 meter. Skal vel stå på mønsterpakken hvor mye du trenger 🙂 Jeg kjøpte en rull med skråbånd som gjør at du har igjen mye når du er ferdig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg