CARDIGAN

Det er høst og da er det herlig med lange ullcardiganer! Jeg har sydd en cardigan som består av 80 % ull, så den er god og varm. Dette er den samme cardiganen som er i Det Nye. Under finner du fremgangsmåten! 🙂

1.By Malene Birger/2000 kr  2. Acne/2 195kr  3. Designers Remix/1 750 kr

Cardigan/Sydetselv (330 kr) Skjorte/BIK BOK Bukse/BIK BOK Hatt/BIK BOK Sko/Bianco

– Mønster og stoff fra Stoff & Stil
– Stoff: Ullfilt lys grå melert (polyester 20%, ull 80%)
– Artikkelnummer: 310281
– Se fremgangsmåte HER

#sy #cardigan #sydetselv #diy #høst #mote #trend #style #fashion #stoffogstil #inspirasjon #outfit #antrekk

10 kommentarer
  1. Hei! Har kjøpt både stoff og mønster til denne jakken nå. Har ikke sydd mye før, men regner med dette skal gå fint, men lurer på en ting.
   I mønsteret fra stoff og stil vises ulike størrelser, og man kjøper mengden stoff etter hvilken størrelse man skal ha. Men alle mønsterene oppi er jo en størrelse. Hvordan får jeg dette over til den str jeg vil ha? Vet jo ikke hvilken str de har tatt utgangspunkt i engang.
   Sikkert en veldig logisk forklaring på dette, men grubler meg grønn her.

  2. Vibeke: Hei! Litt usikker på hva du mener, men på mønsterpakken står det størrelse og på baksiden står det hvor mye stoff du må ha til den størrelsen du velger. Er usikker på hvordan mål de har til de ulike størrelsene, om størrelsen er stor eller liten. Det er vel ikke oppgitt på mønsterpakken. Et tips er da å ta mål av deg selv og sammenlign med mønstret. Ønsker du det da større eller mindre må du måle og tegne på stoffet. På de mønstrene vi har brukt ser det ut som at målene er “normale” i forhold til størrelsen.

   Det står også oppgitt hvor mye stoff du trenger i forhold til bredden på stoffet. Stoffet er enten 140cm eller 110cm. Bredden vil du se på prislappen på stoffrullen 🙂

  3. Hei!
   Bare lurer på en ting – hvordan kom dere til 330kr? Jeg skal prøve å lage denne i str 36, da må jeg ha 2m stoff. Og da blir prisen 359. Ikke at det er noe krise, misforstå meg rett.. Og så kommer jo også mønster i tillegg, men det hadde dere gjerne fra før?

  4. Benedicte: Hei,
   Skal du bruke akkurat samme stoff? Jeg har kjøpt inn akkurat det jeg trenger i str. 36 etter mønsterpakkens beskrivelse. Har du sett på baksiden av mønsteret og sett hvor mye du trenger ut i fra stoffets bredde? Mønsterpakken er ikke inkuldert i prisen på cardiganen på bloggen 🙂

  5. Sydetselv: Men hva mener du med baksiden? Under bildet på mønsterpakken så står det at man f.eks trenger 185cm med stoff for str 36 og ved 140 cm bredde.. Så da må man ha 2 m? Eller har jeg misoforstått fullstendig?

  6. Benedicte: mener at det står hvor mye stoff du trenger på baksiden avmønsterpakken. Altså som du sier at du trenger 185 cm med stoff v/140 cm bredde. Da er det 185 cm du trenger av stoff og ikke 2 m.

  7. Hei! Kjempefin cardigan!! Jeg vil prøve å sy meg en slik også. Jeg finner ikke mønsteret på stoff og stil…. Jeg søkte på cardigan… Har de sluttet å selge det kanskje…? Er det mulig å få kjøpe mønsteret av deg? Mvh Ingfrid.

  8. Ingfrid: Tusen takk! 🙂 Det mønsteret fikk de inn i høst, så det er ganske nytt. De har det helt sikkert i butikken 🙂 Vi selger dessverre ikke mønsteret.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg