Om oss

 Vi er to jenter som kommer fra Trondheim, men er bosatt I Oslo. For første gang i januar 2013 tok vi fram våre nyinnkjøpte symaskiner og begynte å sy. Det viste seg å være enklere enn vi hadde trodd, og ikke minst billig!

Vi håper at vi kan inspirere andre til å begynne å sy og vise at det ikke trenger å være så komplisert. Start med noe helt enkelt som f. eks en kjole som består av to deler. Vi kjøper mønster hos Stoff & Stil, og fremgangsmåte følger med.

Lykke til!
J

Sara & Kristin

 

14 kommentarer
  1. Kan dere ikke få en knapp nederst på forsiden med “vis eldre innlegg” eller tilsvarende? Siden jeg ikke har fulgt dere fra starten hadde det vært fint å kunne bla bakover uten å måtte gjore det måned for måned.

  2. Helt enig! Ønsker meg også en “vis eldre innlegg”. Utrolig fin blogg dere har! Blir kjempeinspirert til å sy selv. Fortsett med det gode arbeidet 🙂

  3. Utrolig flotte bilder og gode beskrivelser på fremgangsmåtene :O)
   Jeg fikk jamenimeg lyst til å sy igjen :O)
   Takk:O)

  4. Hei! Eg er heilt ny på bloggen dykkar, og trudde de kanskje var heilt nyoppstarta sidan det ikkje går an å bla bak i eldre innlegg (heilt til eg såg kategoriane i margen). Ein “vis-eldre-innlegg-knapp” ville vore supert!

  5. Tusen takk for at dere har laget denne inspirerende bloggen 🙂 Jeg er en av de som lurer på om symaskin sertifikatet fra ungdomsskolen skulle bli inndratt, men har gjennom ideer, fremgangsmåte og bildene deres fått kostet støv av sertifikatet, fått meg symaskin og er i gang. Mye frustrasjon i starten ;-), og da er det herlig å ha en slik side og hente tips og inspirasjon fra 🙂 Tommel opp til dere.

  6. Må nok en gang skryte av siden deres! Selv om inspirasjonen til å sy kom fra en kollega er det hos dere jeg har hentet ideer og tips! Blir garantert flere turer til Alnabru og Stoff og Stil i løpet av året. ☺ Supert med masse ferdige mønstre. Håper at jeg med trening kan klare å sy mer avanserte plagg. Tusen takk for at dere deler deres erfaring! ☺ Klem fra Jeanette.

  7. Veldig fin blogg! Nettopp begynt på sy-linje på folkehøyskole og skulle likt å vist hva boka/heftet dere finner mønstrene i, heter og hvor det fås kjøpt?

  8. Hvilken type symaskin har dere? Vurderer å begynne med , men må først kjøpe en maskin og det er en jungel der ute!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg