Vær din egen designer!

Det er alltid gøy å bla igjennom motemagasiner og lete etter inspirasjon til neste syprosjekt. Se på de fine klesplaggene fra Chanel, Valentino, By Malene Birger osv. Og samtidig tenke at du kan sy et lignende plagg til 100-200 kr! Vi ser at selv om plaggene er dyre, så er de ikke kompliserte å sy. Det er jo selvfølgelig merket som koster. Det å sy klær selv gjør deg til din egen designer. Se etter hva du liker og gjør det til ditt eget.

Klærne har i dag enkle snitt. Dette gjør det lettere å sy de nye trendene fra div. merker med en dyr prislapp. Se eksemplene under:

               

1.ACNE/2500 KR, 2. BY MALENE BIRGER/3000 KR, 3. ALEXANDER WANG/4200 KR

2 kommentarer
  1. Hei 🙂 Hvor kjøper dere stoff?
   Eneste stoff butikken jeg vet av i Trondheim er på Tiller (Stoff og stil). Har dere andre forslag til hvor jeg kan kjøpe stoff?
   Dere er kjempeflinke !

  2. Kristine Lereggen: Vi kjøper så og si alt stoffet hos Stoff & Stil. Vi bor i Oslo, så har også handlet på Rainbow fashion. Ellers så finnes det mange forskjellige nettbutikker! Det som kan være vanskelig med det, er at du ikke får kjenne på stoffet. Men når det er sagt, så står det jo hvilket type stoff det er. Vi har f. eks brukt http://www.fabric.com 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg