Tips til symaskin

Vi begynte å sy i januar. Ingen av oss hadde symaskin og var ganske blanke på hvilken symaskin vi burde velge. Det vi visste var at vi ville ha en symaskin som ikke var for komplisert med de viktigste funksjonene til en rimelig sum.

Symaskinen jeg (Sara) benytter nå er en enkel og grei maskin å starte med. Den er fra IKEA og koster ca 600 kroner. Den egner seg for de fleste syoppgaver. Den har 13 stingyper å velge mellom og det følger med ekstra sytilbehør. Det er en veldig grei maskin å starte med, men til avanserte syprosjekter kan den ha litt for lite funksjoner.

Jeg (Kristin) syr med Husqvarna E20. Jeg fikk anbefalt denne symaskinen og da jeg søkte den opp på nettet stod det at maskinen er perfekt for den som skal lære seg å sy. Jeg kjøpte den hos Symaskinhuset i Oslo og den koster 1 995 kr. Det er en enkel mekanisk symaskin som har 32 pynte- og nyttesømmer, 1-stegs knappehull og ekstra sytilbehør følger også med. Sømmer jeg har benyttet fram til nå e rett- og sikksakksøm. Jeg er veldig fornøyd med symaskinen min!

2 kommentarer
  1. Ser virkelig ut til at maskinene duger, skal man dømme etter alt det fine dere har produsert.
   På bildene ser det ut som de ikke har friarm. Er det noe dere savner når dere skal f.eks sy nederst på erme og lignende? Min gamle Bernina har tatt kvelden og jeg ønsker meg en ny;-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg