Høstjakke

 

 


Mønster/STOFF & STIL

Denne jakken er delt opp i 6 deler på framsiden. Jeg valgte å sy de øvre delene sammen, i stedet for å dele opp som er vist på tegningen under. Har da satt mønsteret sammen og klippet rundt. Valgte dette for å få mindre sømmer på jakka

 

  

Sydde først skuldersøm rett mot rett, deretter sidestykkene for å få jakken som en vest.

 Armene ble sydd på til slutt sammen med kragen. Armene festes på jakken med å sy rett mot rett. Armene sys sammen etter at de er festet til jakken.

 På innsiden av kragen og kantene har jeg brukt stabiliserings- strykeinnlegg. Dette brukes for å stabilisere og holde kantene stive.

Kragen er sydd på innsiden av jakken, vrang mot vrang og brettet over.  Kragen er sydd helt i kanten på innsiden av jakka.

Sømmen på innsiden av jakka presses ned med strykjern for å få den “glatt” på utsiden.

Stoff/STOFF & STIL, Pris/400 kr     

Mønster/STOFF & STILJeg (Kristin) sydde først sammen sidestykkene rett mot rett, og så sydde jeg over lommene. Deretter sydde jeg skuldre rett mot rett. Belegning er sydd på innside av jakke. Kantene på jakken skal være grove. Armer og knapper ble sydd på til slutt.
 Stoff/STOFF & STIL, Pris/500 kr

 

 14 kommentarer
  1. Dette ser virkelig lovende ut 🙂 Fine bilder og tekst! Gleder meg til å følge dere fremover 🙂

  2. Gratulerer med fin hobby/blogg. Dette for dere mye glede av. La kreativiteten blomstre med klær og smykker 🙂 🙂

  3. Så kul blogg med masse herlig inspirasjon! Kanskje jeg får tid til å finne på noe gøy med alle de tekstilene jeg har liggende nå som jeg har mammaperm. Takk for inspirasjon, jenter! Gleder meg til å se nye innlegg:)

  4. Så flinke dere er Kristin, gleder meg til å følge dere, og tusen takk for den fine jakka og skjørtet du sydde til meg, elsker det:)) Klem

  5. Mari Søpstad: Takk! 🙂 Det som ligger ut på bloggen nå er klær som er sydd før vi fikk ideen om å lage en blogg. Derfor har vi ikke tatt bilder av arbeidet underveis, men det vil vi gjøre framover! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg