SY DET SELV -
Hjem Om oss Kontakt

3

Kimono er det perfekte plagget til å gi et hverdagsantrekk det lille ekstra. Nå som det er høst synes jeg det er ekstra fint med litt høstfarger.

Kimonoen er eget design og mønster kan fås kjøpt via nettbutikken www.sydetselv.no.
Fremgangsmåte er nederst i innlegget.
Kimono/Sydetselv  T-skjorte/Lindex  Bukse/Selected

Se fremgangsmåte HER


#sy #sydetselv #diy #trend #fashion #mote #trend #kimono

 

 • 2

  Nå er det endelig høst! På denne tiden er det fortsatt mild temperatur og da er det perfekt å bruke vest. Denne vesten består av 80% og gir derfor litt varme. Løfter et basic antrekk.

  Vesten er eget design og kan fås kjøpt i nettbutikken www.sydetselv.no.

  Se link for fremgangsmåte nederst i innlegget.
  Vest/Sydetselv (ca. 300 kr)


  Se fremgangsmåte HER


  #sy #sydetselv #mote #trend #diy #fashion #ootd 
   

 • 3

  En av de store trendene for våren og sommeren er at klærne skal være løse og ermene er store. Denne toppen har akkurat det! Toppen er klassisk og pynter opp et enkelt antrekk. Finn ditt favorittstoff og sy deg en topp til sommeren. Denne toppen kostet kun 30 kr å sy! 

  Mønsteret er eget design og fås kjøpt på nettbutikken www.sydetselv.no. Se fremgangsmåte nederst i innlegget :)
  Topp/Sydetselv  Bukse/Sheinside  Sko/Zara

  Se fremgangmåte HER.


  #sy #topp #sydetselv #diy #trend #mote #hobby #bytyvoll

   

 • 7

  New in! Jeg har designet en basic topp som er superenkel å sy! Toppen ble skapt av noe stoffrester jeg hadde igjen fra et tidligere syprosjekt. Du trenger altså ikke mye stoff, som igjen gjør at toppen blir ganske så rimelig :) Den er kul og feminin og er fin å bruke til varme sommerdager og fest.

  Mønsteret kan bestilles via nettbutikken www.sydetselv.no
  Topp/Sydetselv  Bukse/BIK BOK  Sko/Mango


  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #topp #basic #sydetselv #mote #diy #fashion #trend
   

 • 11

  En av de store trendene i år er klær med blomsterprint. Derfor har jeg sydd "kjole med stropper" i et superfint stoff med blomster på. Kostet kun 149 kr! Stoffet heter "Scuba" som er litt tykt. Kantene rakner ikke, så derfor slipper jeg å legge opp kantene nederst på kjolen. Mindre arbeid! Denne kjolen er kjempefin for en nybegynner å sy. Mønsteret får du kjøpt på www.sydetselv.no.  Kjole/Sydetselv (149 kr)  Sko/Zara


  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #kjole #sydetselv #vår #sommer #mote #diy #hobby #bytyvoll

 • 8

   

  Dette skjørtet passer til både hverdags og fest. Miks det med en topp, skjorte eller en genser for å få din favorittlook! Skjørtet er delt opp i 4 deler som gir det en ekstra detalj. 

  Mønsteret fås kjøpt via nettbutikken www.sydetselv.no.  Skjørt/Sydetselv (ca. 80 kr) Genser/Cubus Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER

  #sy #skjørt #sydetselv #mote #trend #fashion #diy

 • 1

  Denne blusen har flere detaljer, men likevel enkel å sy. Stroppene er for å knyte, slik kan du regulere toppen selv.  Passer til både hverdags og fest. Fin å bruke nå mot vår og sommer.

  Mønster fås kjøpt på nettbutikken www.sydetselv.no.

  Bluse/Sydetselv  Skjørt/Zara


  Se fremgangsmåte HER.


  #bluse #knyting #sy #sydetselv #diy #mote


   

 • 3

  Jeg har designet et sett som består av en topp og et langt sirkelskjørt. Sammen utgjør det en kjole, eller så kan du bruke det hver for seg. Så i stedet for å sy en hel kjole har du plutselig flere muligheter! :) Settet er perfekt å bruke til selskap og bryllup.Stoffet er av sateng.

   Mønsteret kan du få kjøpt via www.sydetselv.no. 

  Topp og sirkelskjørt/Sydetselv

  Se fremgangsmåte til topp HER
  Se fremgangsmåte til sirkelskjørt HER


  #sy #topp #sirkelskjørt #diy #trend #fashion #mote #sydetselv #hobby
   

 • 3

  På denne årstiden begynner de fleste nordmenn å lengte etter sommeren. Mens du venter kan du jo alltids forberede sommergarderoben? Denne jumpsuiten har en enkel fremgangsmåte og du finner mønsteret i nettbutikken www.sydetselv.no.
  Den er litt løs/oversized i overdelen og lengden på shortsen kan du selvfølgelig bestemme selv! Kanskje du vil ha bukse istedet for shorts og? Mulighetene er mange :)  Jumpsuit/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #jumpsuit #sydetselv #mote #diy #trend #hobby

 • 4

  Sy din egen bluse til en billig penge! Denne blusen kostet kun 100 kr. Prisen er alt ettersom hvilket type stoff du velger. Striper er alltid en sikker vinner, da det er tidløst og passer til det meste. Blusen kan selvfølgelig kombineres med både bukse og skjørt, og vips så har du to forskjellige stiler!

  Skjørt/Zara

  Bluse/Sydetselv (100 kr) Bukse/Sheinside


  Se fremgangsmåte HER


  #sy #sydetselv #bluse #trend #mote #stil #hobby #style

   

 • 1

  Genseren er klassisk, feminin og basic. Detaljene på ermene gir genseren det litte ekstra og kan løfte et hvert antrekk. Passer til både hverdags og fest!

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt via nettbutikken www.sydetselv.no eller via sydetselv@gmail.com.

  Genser/Sydetselv (120 kr)

  Se fremgangsmåte HER.


  #sydetselv #sy #genser #trompetermer #diy #mote #hobby #fashion

 • 2

  Høy hals har vært i motebildet lenge. Det gir en klassisk look, men for å gi genseren det lille ekstra har jeg valgt å gi genseren en åpen rygg. Genseren viser mye hud på ryggen, men er likevel tildekkende.

  Send mail til sydetselv@gmail.com for bestilling av mønster.


  Genser/Sydetselv  Bukse/H&M

  Jeg har dessverre ikke bilder av fremgangsmåten til denne genseren, men oppskrift følger selvfølgelig med i mønsterpakken :)


  #sydetselv #sy #diy #mote #fashion #hobby #trend

 • 0

  Denne toppen passer til både hverdags og fest. Med knyting i livet gir det toppen det "lille ekstra". Jeg ble så inspirert av toppene fra Ganni og bestemte meg for å designe mitt egen med en annen vri. Penger spart! :)

  Mønsteret kan fås kjøpt på www.sydetselv.no eller ved å sende mail til sydetselv@gmail.com.  Topp/Sydetselv (120 kr)  Bukse/Sydetselv  Sko/Bianco

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #sydetselv #diy #topp #mote #fashion #trend #hobby

 • 8

  La det glitre til jul og nyttår! Denne buksedressen er basic, men gir det lille ekstra med kryssede stropper. For å gi et "jul og nyttårspreg" gå for stoff som glitrer! Denne er en sikker vinner til nyttårsfesten. Den viser hud, samtidig som stroppene dekker noe til. Og det beste av alt: den er kjempekomfertabel!

  Mønsteret er eget design og fås kjøpt på www.sydetselv.no eller ved å sende mail til sydetselv@gmail.com.  Buksedress/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #buksedress #sydetselv #diy #trend #mote #hobby #fashion

 • 6

  På jakt etter kjole til jula? Sy din egen! Denne kjolen er tildekkende i front, men viser mye hud bak med den åpne ryggen. Passer perfekt til fest! Skal du i selskap, kan du dekke den mer til med en gardigan.

  Kjolen er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no eller ved å sende mail til sydetselv@gmail.com.  Kjole/Sydetselv (ca. 200 kr)


  Se fremgangsmåte HER

  #sy #kjole #julekjole #diy #sydetselv #trend #mote #hobby #fashion #jul

 • 6

  Gjennomsiktig stoff med prikker er å se flere plasser i motebildet. Det gir en elegant og klassisk look.
  Finn ditt favorittstoff og sy en genser selv! Denne genseren er eget design og fås kjøpt på www.sydetselv.no.  Genser/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #genser #prikker #sydetselv #mote #diy #trend #style #hobby

   

 • 3

  Lyst på en kjole med en ekstra detalj? Da passer denne kjolen perfekt! Kjolen er basic, men gir en kul look med utskjæringen på skuldrene. Kan brukes til både hverdags og fest. Kjolen er eget design og mønster kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.


  Kjole/Sydetselv Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #kjole #utskjæringpåermer #mote #sydetselv #diy #trend #hobby

   

 • 2

  Sy en kimono i høstens farger. Denne er fin å ha utenpå en genser eller en topp. Kimonoen blir som prikken over i'en :)

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.  Kimono/Sydetselv  Genser/Sydetselv  Bukse/Cubus  Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #sydetselv #kimono #trend #diy #mote #hobby #fashion
   

 • 6

  Høsten er her, og da er det tid for litt skjørt, skinn og tykke strømpebukser. Slå alt i en smekk og sy et skinnskjørt, da vel! Dette er eget design og kan fås kjøpt for 69 kr på www.sydetselv.no. Dette skjørtet kostet meg kun 80 kr å lage!

  Skjørt/Sydetselv (80 kr)  Skjorte/Lindex  Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER


  #sy #sydetselv #skinn #skjørt #høst #trend #diy #mote #hobby #fashion

 • 5

  Trenger du en helt enkel kjole til et selskap? Da er denne perfekt å sy selv! Dette må være den enkleste kjolen å sy. Her er det rett og slett en søm over hver skulder og en i hver side. Kjolen er formløs, og på den måten kan du forme den med et belte i livet.

  Ofte kan det være slik at du f. eks. skal i et bryllup, leter du etter en enkel kjole, men du finner rett og slett ikke det stoffet og fargen du ønsker. Da er det veldig gøy å kunne sy en kjole selv og ha muligheten til å velge ut dette selv. Og det beste av alt er at det ikke koster skjorta!

  Denne kjolen er i sateng, og jeg har allerede fått brukt den i to bryllup i sommer.  Kjole/Sydetselv (ca. 400 kr)

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #selskapskjole #sydetselv #diy #mote #selskap #kjole #trend #hobby

 • 2

  Nytt mønster! Mønsteret vil bli å få kjøpt på www.sydetselv.no. Pris 69 kr. Denne toppen passer lik så godt til fest som til hverdags, og den er enkel å sy. Stroppene er for å knyte, slik kan du regulere toppen selv.  

  Bluse/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sydetselv #bluse #sy #mote #trend #diy #fashion #hobby

 • 3

  Frynser har vært i motebildet lenge, og kommer enda mer fram om sommeren når det er tid for festivaler. Denne enkle t-skjorten får en mer "rocka" look med frynsene og gjør antrekket litt mer unikt. Perfekt å ha over shortsen i sommer!

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.  T-skjorte/Sydetselv Shorts/Gina Tricot

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #tskjorte #sydetselv #diy #mote #sommer #hobby #frynser #trend

 • 3

  Jeg har designet en bluse som er noe oversized/baggy. I ermene har jeg valgt å legge inn et strikk, slik at ermene ikke blir så store i håndleddene, men det kan være lik så fint uten! En bluse kommer godt med til både hverdags og fest. Sett ditt eget preg med ditt favorittstoff!

  Mønster til blusen kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com. Pris: 59 kr.  Bluse/Sydetselv (100 kr) Bukse/Sheinside Sko/Zara

  Se fremgangsmåte HER


  #sy #bluse #sydetselv #mote #diy #trend #hobby

 • 1

  Sy deg en dressjakke! Nå som det går mot sommer, har jeg valgt et litt lettere stoff med lys farge. Perfekt å kaste over en topp eller t-skjorte for å sette prikken over i'en på antrekket :)

  Dressjakken er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com. Pris: 79 kr.


  Dressjakke/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #dressjakke #sydetselv #diy #trend #mote #hobby   

 • 6

  Sy deg en jumpsuit som viser bein til sommeren! Både overdel og underdel er løs i fasongen, noe som gjør den lett og god å ha på seg. Bak i nakken er det sydd på en knapp. Utskjæring i rygg.

  Jumpsuiten er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no. Pris: 69 kr. Den er enkel å sy, bare se fremgangsmåten nederst i innlegget! :)
  Jumpsuit/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #jumpsuit #sydetselv #mote #diy #trend #hobby

 • 3

  Nå skal ermene flagre og skuldrene skal frem! Det er også trendy med tropisk mønster, så jeg tenker denne kan passe fint til våren og sommeren :)
  Denne genseren ligger egentlig litt over skuldrene, men siden den er i stretch kan du også trekke den ned. Fasongen er løs, så for et pent resultat, er det nok best å gå for tynt stretchstoff. Dette gjelder også for ermene.

  Genseren er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no. Pris: 69 kr.  Genser/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #genser #trompetermer #mote #diy #sydetselv #trend

 • 1

  Våren kommer snikende og det gjør forhåpentligvis varmen og. Denne kjolen kan brukes til både hverdags og fest. Til hverdags kan du "røffe" den opp med en skinnjakke over og et par tøysko. Til fest er det på med "flats" eller pumps, og du er klar! :)

  Kjolen er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no. Pris: 69 kr.
  Kjolen er enkel å sy, passer perfekt dersom du er nybegynner. Kjolen syes kun i stretch, så da slipper du å legge inn glidelås. Skjørtdelen er delt inn i fire deler, som gir kjolen en liten ekstra detalj og gjør at det legger seg fint. Tips: Velg et stoff som ikke rakner i kantene, da slipper du å legge opp kanten slik at den ikke blir så stiv og det beste av alt: mindre arbeid! :)  Stroppene kan du også plassere litt som du ønsker, og det og gir den en ekstra fin detalj.

  Kjole/Sydetselv (285 kr)

  Se fremgangsmåte HER.
  Mengde stoff: Ca. 1, 5 meter.

  #sydetselv #sy #kjole #sommer #vår #diy #hobby #design

   

 • 6

  Nå varmer sola og boblejakka kan legges vekk. En poncho er perfekt å kaste over skuldrene når du skal ut. Dersom du synes det blir litt for kaldt, kan du f. eks. ha den utenpå en skinnjakke. Eller så kan du sy en i ull som jeg har gjort. Det varmer godt! :)

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com. Pris: 49 kr.  Poncho/Sydetselv

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #poncho #sydetselv #mote #diy #egetdesign #diy #hobby

 • 6

  9
  Jeg har designet et langt sirkelskjørt og topp som kan kombineres sammen. Dette designet gjør at skjørtet og toppen ser ut som en kjole. Går du lei av kombinasjonen, er det bare å bytte ut toppen eller skjørtet og du får et nytt antrekk. Toppen er også fin å bruke til bukse eller skjørt. Mulighetene er mange! :)

  Skjørtet krever mye stoff (ca. 4,5 meter), og i dette tilfellet valgte jeg å sy underskjørt også, da stoffet er tynt. Da trenger du plutselig veldig mye stoff, og skjørtet blir da litt kostbart. Men! Du må ikke ha underskjørt. Dette kommer helt an på stoffet.

  Mønsteret kan fås kjøpt på www.sydetselv.no. For mønster til både skjørt og topp: 99 kr. For topp og skjørt separat: 59 kr pr. del.  Se fremgangsmåte for topp HER og skjørt HER.

  #sydetselv #sy #diy #kjole #sommer #diy #mote

 • 6

  Dette skjørtet passer til både hverdags og fest. Miks det med en topp, skjorte eller en genser for å få din favorittlook! Skjørtet er delt opp i 4 deler som gir det en ekstra detalj.

  Skjørtet er eget design og kan fås kjøpt ved å sende en mail til sydetselv@gmail.com. Mønsteret koster 49 kr + frakt.
  Skjørt/Sydetselv (ca. 80 kr) Genser/Cubus Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER

  #sy #skjørt #sydetselv #mote #trend #fashion #diy
   

 • 3

  Toppen er klassisk og pynter opp et enkelt antrekk. Formen på toppen er løs og "oversized". Ser frem til å bruke denne på varme sommerkvelder!

  Toppen er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com :)  Topp/Sydetselv (ca. 30 kr) Bukse/Sheinside Sko/Zara

  Se fremgangsmåte HER


  #sy #topp #sydetselv #mote #diy #fashion #trend #design

 • 5


  Denne vesten er eget design og jeg har valgt å sy den i ull, slik at den også kan brukes ute. Den kan brukes over en tykk genser eller skinnjakke. Mulighetene er mange! :)

  Mønsteret kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com. Pris 59 kr.
  Vest/Sydetselv Genser/Anthropologie Bukse/Forever21 Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER

  #sydetselv #egetdesign #sy #vest #hobby #mote #fashion #diy
   

 • 9

  Bukser er for tiden trendy i alle fasonger. En av mine favoritter er "baggy", hvor buksebeina er store og lik bredde hele veien. Dette mønsteret er eget design og enklere enn fremgangsmåten til denne buksen blir det ikke! Se lenger ned for hvordan :)

  Mønsteret kan fås kjøpt på www.sydetselv.no. Pris 59 kr.


  Bukse/Sydetselv Genser/Lindex Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER


  #sy #sydetselv #diy #mote #hobby #trend #bukse #baggy #fashion

   

 • 15

  Denne genseren er basic, men får det "lille ekstra" med åpen rygg. Stoffet består av polyester og viskose. Genseren er eget design og kan kjøpes. Send da mail til sydetselv@gmail.com.

  Genser/Sydetselv (127 kr) Bukse/H&M

  Se HER for fremgangsmåte. Fremgangsmåten viser for en basic høyhalset genser uten åpen rygg. Dersom du ønsker åpen rygg, kan du klippe til dette selv.

  #sydetselv #sy #genser #diy #hobby #trend #fashion #mote
   

 • 10

  Sy deg en kjole til høsten! Perfekt hverdagskjole. Kjolen er løs i fasongen, så et tips er å bruke et belte i livet for å få frem en midje.  Kjole/Sydetselv (kr 105 kr) Skjorte/BIK BOK Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER

  #sy #kjole #sydetselv #diy #hobby #trend #mote #style #fashion #høst