SY DET SELV -
Hjem Om oss Kontakt

2

Denne uken har fem av mine mønstre fått plass i hylla hos Syglede Gamlebutikken AS på Spinneriet kjøpesenter i Volda! Sjekk også ut deres nettbutikk www.syglede.com. :) 

Utrolig gøy at mitt eget produkt befinner seg i butikk! På bildet under kan dere se mønstrene jeg har valgt å ha i butikken.#sydetselv #gamlebutikken #syglede #sy #hobby #diy

 • 0

  I dag kan du lese intervju om nettbutikken min www.sydetselv.no. Sjekk ut trd.by og les om saken HER.
  #sydetselv #trdby #nettbutikk #egetdesign   

 • 0

  I dag er det lansering av Sydetselv sin nettbutikk, www.sydetselv.no. Nettbutikken tilbyr mønster som er designet av meg og et utvalg av diverse stoff. Her vil det være mer oversiktlig å finne frem for deg som ønsker å kjøpe mønster.

  Mønstrene er ferdig utklipte maler i størrelse 36. Vedlagt følger det en fremgangsmåte, og en størrelsesguide som viser hvor mange centimeter som må legges til for å få større størrelse enn str. 36. I tillegg kan du se fremgangsmåten forklart steg for steg med bilder her på bloggen :)


                                                                                                                     WWW.SYDETSELV.NO


  #sydetselv #nettbutikk #lansering #sy #mønster #klær #hobby
   

 • 2

  På mandag ble det publisert en sak om mitt nye prosjekt i Trd.by. Jeg designer mønster og selger dem via bloggen. Saken kan du lese HER   

 • 8

  Torsdag 1. oktober var Kristin med på God morgen Norge sammen med moteekspert Marianne Jemtegård. Temaet var ballkjoler for 10. klassinger. Kjoler som ble vist var "bestselgeren", kjole fra Fretex og kjole som Kristin hadde sydd. Dette for å vise forskjellige varianter. Kjolen som Kristin presenterte er en veldig enkel kjole som er perfekt for nybegynnere. Den kan brukes til mange forskjellige anledninger. Alt du trenger å gjøre er å gi den et lite løft med et statementsmykke, statementøredobber eller et stort belte. Mulighetene er mange! Og best av alt; kjolen kostet kun 160 kr å sy :)

  Innslaget kan du se her: http://www.tv2.no/v/965402/   Kjolen i midten er sydd av Kristin. Smykket er fra Lindex.
  Se fremgangsmåte for kjolen HER.


  #sydetselv #godmorgennorge #sy #ballkjole #diy #hobby #trend #mote 

 • 5


  Vi har vært så heldige å få vært med på innspilling til Norge rundt som går på NRK1 hver fredag kl. 19.30! Vi storkoste oss med innspillingen, hvor vi tipser hvor det er greit å starte som nybegynner. Se oss i morgen på NRK! :))  #sydetselv #nrk #norgerundt #sy #tips #diy #nybegynner #hobby #mote #trend

 • 10


  I dag er ny utgave av Det Nye ute i butikkene og vi er i deres store budsjettguide! Du kan lese om hvordan det hele startet og hva som inspirerer oss. Også hva du trenger for å starte selv. I artikkelen kan du se bilde av en cardigan som det vil komme fremgangsmåte på i morgen :)


  #sydetselv #detnye #budsjettguide #gjørdetselv #tips #inspirasjon #sy #mote #trend #style #fashion #cardigan

 • 8


  Se artikkel om Sydetselv på kk.no om hvordan du kan sy en kjole på 1-2-3! Du finner artikkelen HER.  www.kk.no


  #sy #kjole #sydetselv #mote #fashion #KK #kvinnerogklær #diy #inspirasjon

 • 9

  Vi har blitt intervjuet av Adresseavisen om hvordan bloggen vår ble til og hvorfor vi har valgt å blogge. Se artikkelen HER.

     
  FOTO: Adresseavisen/Rune Petter Ness


  #sydetselv #intervju #adresseavisen #søndagsmagasinet #sy #diy #mote #inspirasjon

 • 4

   

  Å sy sine egne klær er ikke så vanskelig, og trenger heller ikke å koste skjorta. Med en symaskin kan du bruke det du har. Når vi startet å sy var vi langt ifra erfarne. Vi hadde ikke tatt i en symaskin siden barneskolen.

  Vi har blitt intervjuet av en hyggelig journalist fra Framtida.no. Gå innpå www.framtida.no for å lese.

  Ha en fin dag!

   

  Bilder Framtida.no