SY DET SELV -
Hjem Om oss Kontakt

6

Gjennomsiktig stoff med prikker er å se flere plasser i motebildet. Det gir en elegant og klassisk look.
Finn ditt favorittstoff og sy en genser selv! Denne genseren er eget design og fås kjøpt på www.sydetselv.no.Genser/Sydetselv

Se fremgangsmåte HER.


#sy #genser #prikker #sydetselv #mote #diy #trend #style #hobby

 

 • 0

  SY DET SELV 
     by tyvoll

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.

  FREMGANGSMÅTE:  1. For-og bakstykke (del 1), 2. forstykke (del 2), 3. bakstykke (del 2), 4. erme.
  1. Sy sammen del 1 og del 2 til forstykke og bakstykke med rettsiden mot hverandre. Sy deretter sammen ene skulderen med rettsiden mot hverandre. Sy kantbånd rundt halsutskjæringen og sy igjen den andre skulderen. Hvordan du syr kantbånd kan du se HER.  2. Sy på ermet med rettsiden mot utskjæringen til ermene.  3. Ha genseren med vrangsiden ut. Sy en søm fra punkt 1 til punkt 2 og til punkt 3.

  4. Du kan velge om du vil legge opp kanten til genseren og ermet for å få en fin kant. Dette er ikke gjort på denne genseren, da kantene ikke rakner.

  Resultat:   

 • 3

  Lyst på en kjole med en ekstra detalj? Da passer denne kjolen perfekt! Kjolen er basic, men gir en kul look med utskjæringen på skuldrene. Kan brukes til både hverdags og fest. Kjolen er eget design og mønster kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.


  Kjole/Sydetselv Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER.


  #sy #kjole #utskjæringpåermer #mote #sydetselv #diy #trend #hobby

   

 • 0

  SY DET SELV 
     by tyvoll

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.

  FREMGANGSMÅTE:  Nr. 1 forstykke, nr. 2. bakstykke, nr. 3. erme.

  1. Sy ermet med rettsiden mot forstykket (nr. 1) og bakstykket (nr. 2). Sy kantbånd rundt utskjæringen til skuldrene. Se HER for hvordan du syr på kantbånd.

  2. Sy skuldrene til forstykket og bakstykket med rettsiden mot hverandre.  3. Sy en søm fra ermet og opp mot armhulen, fra punkt 1 til punkt 2 og deretter punkt 3 som vist over. 

  4. Legg opp kanten nederst på kjolen for å få en fin kant. Dersom stoffet ikke rakner, trenger du ikke å legge opp kanten.

  Resultat:


  Kjole/Sydetselv