SY DET SELV -
Hjem Om oss Kontakt

2

På mandag ble det publisert en sak om mitt nye prosjekt i Trd.by. Jeg designer mønster og selger dem via bloggen. Saken kan du lese HER 

 • 6

  Dette skjørtet passer til både hverdags og fest. Miks det med en topp, skjorte eller en genser for å få din favorittlook! Skjørtet er delt opp i 4 deler som gir det en ekstra detalj.

  Skjørtet er eget design og kan fås kjøpt ved å sende en mail til sydetselv@gmail.com. Mønsteret koster 49 kr + frakt.
  Skjørt/Sydetselv (ca. 80 kr) Genser/Cubus Sko/H&M

  Se fremgangsmåte HER

  #sy #skjørt #sydetselv #mote #trend #fashion #diy
   

 • 0

  SY DET SELV 
     by tyvoll

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com.

  FREMGANGSMÅTE  1. Skjørtet består av 4 deler (se første bilde over). Sy delene sammen med rettsiden mot hverandre. Legg skjørtet som vist over.  2. Skjørtet er nå sydd sammen. Klipp til et strikk som er like langt som linningen. Sy det fast til linningen som vist over. Sy en søm det hvor nålene er festet. Strikket skal ligge på innsiden av linningen


  3. Brett linningen dobbelt som vist over. Sy deretter linningen sammen i endene med rettsiden av stoffet mot hverandre slik at du får en ring.


  4. Brett linningen med rettsiden av linningen mot rettsiden av skjørtet som vist over. Fest med nåler og sy en søm rundt.

  5. Dersom du har valgt et stoff som ikke rakner i kantene, kan du la være å legge opp kanten. Stoffet som er brukt på dette skjørtet er et eksempel på det.

  Resultat:


  Skjørt/Sydetselv (ca. 80 kr)

 • 3

  Toppen er klassisk og pynter opp et enkelt antrekk. Formen på toppen er løs og "oversized". Ser frem til å bruke denne på varme sommerkvelder!

  Toppen er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com :)  Topp/Sydetselv (ca. 30 kr) Bukse/Sheinside Sko/Zara

  Se fremgangsmåte HER


  #sy #topp #sydetselv #mote #diy #fashion #trend #design

 • 1

  SY DET SELV 
     by tyvoll

  Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com

  MERK: På denne toppen har jeg valgt å sy på kantbånd for å fine kanter pga. at stoffet jeg har brukt er veldig tynt. Du kan selvfølgelig legge inn kantene og sy en søm over også, spørs litt hvilket stoff du har valgt.

  1. Dersom du vil legge på kantbånd: Legg forstykket og bakstykket mot hverandre med rettsiden mot hverandre. Sy kun en søm over den ene skulderen. Sy på kantbåndet rundt halsutskjæringen og sy sammen den gjenværende skulderen. Se hvordan du syr kantbånd HER.  2. Fest ermet i utskjæringen til skulderen med nåler som vist over. Legges med rettsiden mot hverandre. Sy søm over.
  Obs: Toppen er ikke skjev i kantene som det ser ut til på bildet. Det har bare blitt en brett :)  3.Kantbånd: Sy kantbånd på ermene og nederst på kanten av toppen.
  Vreng toppen slik at rettsidene ligger mot hverandre. Sy en søm fra punkt 1 og inn til punkt 2 og videre ned mot kanten som vist på bildet over.

  Resultat: