Fremgangsmåte for selskapskjole (SY DET SELV)
Hjem Om oss Kontakt

6

Fremgangsmåte for selskapskjole

SY DET SELV 
   by tyvoll

Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt på www.sydetselv.no.

Tips: Dersom du velger et tynt stoff som vist i denne fremgangsmåten, kan det være lurt å bruke en underkjole under.Fra venstre: Forstykke, bakstykke.

FREMGANGSMÅTE:

1. Legg forstykket og bakstykket med rettsiden mot hverandre. Sy en søm på begge skuldrene.


2. Bilde nr. 1: Obs. hakk i forstykket. Sirkel nr. 1 viser hvor du skal starte å sy sidesømmen. Slik får du åpning til ermet. Sirkel nr. 2 viser hvor du skal sy fast hempen til beltet.
Bilde nr. 2: Klipp til to like stykker som skal bli til hempe i livet for belte. Hvor store hempene skal være, kan du klippe til selv. Hempen festes på hakk til sirkel nr. 2 (bilde nr. 1).
Bilde nr. 3: Brett kantene til stoffstykkene inn og brett dobbelt. Sy en søm over.3. Brett hempen og sy den inn i siden av kjolen.4. Til at resultatet av hempen blir som vist over.5. Sy et bånd som du har i livet. Klipp til den tykkelsen du ønsker. Brett inn begge kantene inn mot vrang side, og sy en søm over.6. Jeg har valgt å ha en snorstopper nederst på hver ende av båndet for å gi litt tyngde og en liten detalj. Klipp til endene på båndet til en tynn spiss, slik at du får tredd stoffet igjennom snorstopperen.

7. Til slutt legg opp kanten nederst på kjolen for å få en fin kant. Brett inn kantene på ermene og halsutskjæringen for å få fin kant.


Resultat:Kjole/Sydetselv
  • 29.08.2016 kl.19:54
  ååh så flink du er til å sy :D
  Elizabeth
  29.08.2016 kl.20:35
  Nydelig kjole:D hvor er stoffet kjøpt?

  Prøver å komme innpå www.sydetselv.no men får bare beskjed om å skrive inn brukernavn og passord eller at siden ikke kan vises??
  Marie
  02.09.2016 kl.15:51
  Hei, jeg hadde samme problemet som Elizabeth først, me at jeg ikke kom inn på siden, men nå får jeg det til! Eneste problemet er at jeg ikke finner mønsteret til denne kjolen der? Ligger det ikke ute enda, eller er det jeg som ikke klarer se skikkelig?
  07.09.2016 kl.19:22
  Marie: Hei! Jeg har hatt litt problemer med siden, men nå er alt i orden og kjolen er å finne på nettbutikken :)
  Linn
  26.12.2016 kl.22:29
  Hei elsker mange av kreasjonene dine, men kommer meg ikke inn på nettbutikken din..
  23.04.2017 kl.10:04
  For en utrolig nydelig kjole og et fint stoff😊  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta