Fremgangsmåte for jumpsuit (SY DET SELV)
Hjem Om oss Kontakt

3

Fremgangsmåte for jumpsuit

SY DET SELV 
   by tyvoll

Mønsteret er eget design og kan fås kjøpt ved å sende mail til sydetselv@gmail.com. Pris: 49 kr.

Du trenger:
- Strikk (ta mål av egen midje)
- 1 knapp
- Strikk til bruk som hempe til å feste knappen i

FREMGANGSMÅTE
Nr. 1 (forstykke) klippes 1 gang, nr. 2 (bakstykke) klippes 1 gang, nr. 3 (erme) klippes 2 ganger, nr. 4 (bakstykke) klippes 2 ganger, nr. 5 (forstykke) klippes 2 ganger.1. Legg forstykket og bakstykket med rettsiden av stoffet mot hverandre. Sy en søm over skuldrene.

2. Sy et kantbånd i utskjæringen i ryggen. Deretter sy på et kantbånd fra åpningen i ryggen til halsutskjæringen i front og videre rundt. Se hvordan du syr på kantbånd HER.3. Sy på ermet. Legg punkt 1 mot punkt 1 med rettsiden mot hverandre og sy videre mot punkt 2.4. Sy en søm fra punkt 1 til punk 2 og videre ned mot punkt 3.5. Legg bakstykket og forstykket til shortsen med rettsiden mot hverandre. Sy en søm fra punkt 1 til punkt 2 som vist over.

5. Fest skrittbuen med nåler med rettsiden mot hverandre.6. Brett den ene delen (beinet) ned i det andre beinet og sy en søm over skrittbuen der hvor det er markert med hvite streker som vist over.

7. Du har nå en shorts og en genser. Sy delene sammen. Brett shortsen med rettsiden mot genseren inn i genseren og sy en søm.
8. Sy på strikket i sømmen som genseren og shortsen er festen sammen i. Ta mål av midjen din for langt strikket skal være. Bør være litt mindre enn midjen din. Fest strikket med nåler på fire punkter som vist over. Sy og dra i stikket slik at det blir like langt som utskjæringen i shortsen.9. Sy på knapp og hemp som vist over.

10. Til slutt legger du opp kantene til shortsen og ermene og syr en søm over for å gi en fint kant.

Resultat:


  • Ida
  03.05.2016 kl.23:04
  heisann :) for en fin jumpsuit!!! jeg bare elsket den. Hvor er stoffet i fra? elsket blomstene og hvilken type stoff har du brukt? håper på svar :)
  04.05.2016 kl.10:38
  Ida: Tusen takk! :) Stoffet er fra Stoff & Stil. Stoffet er vevet viskose.
  06.06.2016 kl.19:37
  Ida: Takk! :) Stoffet er fra Stoff & Stil.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta